Newsletter
Chci poradit +420 739 036 527

Ze zaměstnání do podnikání aneb začínám podnikat!

Gerhard Mendrok
05.01.2018
Ze zaměstnání do podnikání aneb začínám podnikat!

Starost o existenci je hlavní rozdíl mezi zaměstnancem a podnikatelem. Jakmile  vyměníte  zaměstnaneckou smlouvu, která garantuje  minimálně pravidelnou mzdu za podnikaní, začíná nové období.

Jistotu jste zaměnili za autonomii, rozdíl je v  zajištění své existence, existence rodiny. Starosti, které zajišťoval zaměstnavatel, přejdou na vás. Stanete se totiž zaměstnavatelem, který zaměstná minimálně sám sebe.

Práci musíte nejen udělat, ale především najít. Tedy prodat sebe a své zboží či služby. To bude vyžadovat některé nové znalosti a dovednosti. Čas je to jediné, co vám zůstalo stejné.

Je nutné rozdělit činnosti tak, aby obsahovaly vše, co podnikaní vyžaduje. Šikovně naplánovat finance pro firmu i sebe. Zvolit své služby nebo zboží a najít k nim zákazníky. Uvědomit si co je rozhodující, aby se dostavil zisk, zvolit správně postupy. Poprat se s legislativou a organizaci své firmy.

Program  Začínám podnikat, je průvodce, který je minimální investicí a přitom zajistí zásadní věc, vyhnout se likvidačním chybám v začátcích podnikaní. Ty, mohou stát násobky této investice.